1. Детаљно прочитати упутство МПНТР од 17.03.2020. године (прилог 1) у коме се налазе одговори на све недоумице које се у први мах могу појавити
  2. Сви наставници су у обавези да реализују активности у складу са својим задужењима као одељењске старешине и предметни наставници
  3. Сви наставници морају у наредном периоду пратити обавештења на сајту школе, е-маил адресама и званичној вибер групи школе.
  4. У контролисаним условима, поштујући мере заштите, наставници који немају техничке услове, могу послове наставе на даљину обављати из школе. Школа ће бити отворена сваког дана од понедељка до петка од 08-11 часова и дежураће један представник управе школе и један представник помоћног особља.
  5. Када добије од одељењског старешине податке о ученицима наставник сам бира на који ће начин реализовати наставу са ученицима (вибер, е-маил, Гугл учионица...).
  6. При реализацији наставе придржавати се свог оперативног плана, а садржаје са РТС планете користити као допунски извор информација али их уводити као садржај у дневнику. Акценат је на кључним појмовима и знањима.
  7. У слању наставног материјала ученицима придржавати се распореда часова и недељног фонда часова
  8. Наставник уписује часове у електронски дневник почевши од понедељка, 23.03.2020. године. Уколико је неко реализовао часове од 16.03-20.03. исте може уписати и у тој недељи. Часове уписивати у складу са важећим распоредом часова и смена. У белешку о часу обавезно навести начин реализације (вибер, е-маил, Гугл учионица...)
  9. Када МПНТР објави распоред часова на платформи РТС планета, линк са истим ће бити објављен на сајту школе.
  10. Према допису МПНТР од 17.03.2020. (прилог 1) обавеза наставника је да на недељном нивоу достави Оперативни план рада наставникa. План (прилог 2) се доставља на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до понедељка за претходну недељу.
  11. За све облике техничке подршке обратити се :
  • Јовани Шеловић – стручно веће професора српског језика
  • Филипу Гвозденовићу – друштвене науке и професори физичког
  • Дејану Златићу – стручно веће професора математике и енглеског језика
  • Марији Цветић и Драгани Јаковљевић – професори економске групе предмета
  • Павлу Брковићу – управа школе

Колегијуму су присуствовали директор, помоћник директора, педагог, психолог и представници свих стручних већа