jovan

Поштовани Директоре, уважени професори, моја генерацијо,
 
Прошло је као трен. Имам утисак као да је јуче била 2015. година и први разред. Добро се сећам доласка у ову школу. Несигурни кораци, погледи испуњени неповерењем...

Ђак генерације Јован Стевић 4/8, Марија Јовичић 4/1, Јована Петровић 4/2, Марија Речевић 4/1, Игор Поповић 4/4, Исидора Петровић 4/6 и директор Владан Ницовић на свечаној додели диплома у Дому културе Чачак. 

IMG 06b5f55306a7b07508144653722a17dd V

У периоду од 18. до 20. априла 2019. године Економска школа из Чачка је била једна од школа учесница 2. Међународне конференције под називом „ИЗАЗОВИ МЕЂУНАРОДНОГ ПАРТНЕРСТВА СТРУКОВНИХ ШКОЛА“. Нашу школу на Међунарoдној конференцији представљали су директор школе – Владан Ницовић, наставник економске групе предмета – Драгана Јаковљевић и две ученице трећег разреда – Тијана Ивановић, одељење 3/1 и Ивона Тошовић, одељење 3/6.

Fotografija Slovenija konferencija

Ученици наше школе, чланови драмске секције и награђени су у четвртак, 5. IV 2012. посетили Београд. Овај наградни излет је уклопљен у одлазак ученика са банкарског смера који су по плану имали посету Народној банци. Остали су имали план за обилазак одређених институција. Најпре су посетили Саборну цркву, а онда ишли на Калемегдан. На Калемегдану су обишли отворену изложбу Странци у Србији у 19. веку. Потом су ишли у Војни музеј који је добра слика Срба и Словена уопште, од доласка на Балкан до 2000. године. Из Војног музеја су отишли у Музеј Иве Андрића, јер је била заказана посета у 13 h. Ученике је кустос провео кроз некадашњи стан Иве Андрића у којем је наш писац живео од женидбе са Милицом Бабић 1958. После ове посете ученици су имали слободно време до 20 h. Свако је искористио на свој начин и у договорено време дошао. Похвално је да су ученици били одговорни и показали интересовање за понуђене активности. У касним вечењим сатима су се вратили у Чачак.

 

Тања Пајић