Преузимање награде на утакмици Србија – Немачка

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

У суботу, 21. новембра 2015. године, у хали Пионир у Београду, одиграла се кошаркашка утакмица Србија – Немачка. Спонзор утакмице је била Рода, која је у полувремену утакмице делила кошаркашке лопте ученицима основних и средњих школа. Поменути ученици су учествовали у такмичењу и прикупљањем гласова освојили лопте и могућност да присуствују утакмици.

 Нашу школу представљале су ученице ΙV разреда  Јована Мирковић, Анђела Младеновић и Милица Николић; као и ученице  III разреда Тијана Стефановић, Катарина Вулић и Марија Парезановић. Пут је организовала професорка Данијела Рвовић.

Ученице Економске школе су путовале заједно са ученицима Основне школе „Драгиша Мишовић“  и Машинско - саобраћајне школе.  За Београд су пошли у 15 часова и све време су били добро расположени, без обзира на ривалство које је постојало током такмичења. Када су стигли у Београд, ученици су отишли у халу, сачекали почетак утакмице и као ватрени навијачи бодрили наш тим. У полувремену су преузели заслужене награде, на крају прославили победу наших кошаркашица и у дивном расположењу кренули за Чачак, где су стигли око поноћи.

Марија Парезановић ΙΙΙ/6

Тијана Стефановић ΙΙΙ/6

Катарина Вулић ΙΙΙ/6