Економијада Љубљана 2015.

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Економијада је одржана у Љубљани у периоду од 16-18.04.2015. године,  на њој су учествовали представници 11 средњих економских школа са простора бивше Југославије (Србије, Хрватске, домаћина Словеније, БиХ, Републике  Српске, Македоније и Црне Горе). Представници Економске школе Чачак били су:  директор Владан Ницовић, професор Данијела Рвовић и ученице Магдалена Јосиповић 3/2 и Наталија Весковић 3/1.

Foto (1)

Домаћин Економијаде, Средња економска школа  из Љубљане, за све учеснике организовала  је посету Градске  куће, Факултета за менаџмент у Копру, фабрике  за производњу авиона и Постојнске јаме.

Foto (2)

Foto (4)

Саставни део активности Економијаде  је квиз Паметна економија, у коме су ученици одговарали на питања из економије и права.  Први пут екипе нису формиране по школама, већ су формиране трочлане екипе са представницима различитих држава.

Foto (5)

Све планиране активности Економијаде у потпуности су реализоване и на тај начин су остварени циљеви Економијаде, повезивање ученика средњих економских школа са простора бивше Југославије, размена знања, искуства и вештина стечених током школовања.

Foto (6)

Foto (7)