• Економска школа у Чачку
    Економска школа у Чачку
  • Школа са традицијом
    Школа са традицијом
  • Основана 1948. године
    Основана 1948. године

На основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког разоја, а у складу са одлуком о проглашењу ванредног стања на целој територији Републике Србије, директор Економске школе у Чачку доноси следеће одлуке које су обавезујуће за све чланове колектива

1. Руководство школе са техничким особљем свакодневно ће дежурати ради праћења и пријема упутстава за рад током ванредног стања.

2. Свим наставницима прослеђујемо допис - Остваривање образовно - васпитног рада учењем на даљину за ученике основних и средњих школа, који је основа за планирање рада сваког наставника за време трајања ванредног стања.

3. Сва детаљнија упутства везана за допис из тачке 2 која будемо добили од Министарства просвете, проследићемо свим члановима Наставничког већа или ћемо сазвати Наставничко веће да би у потпуности реализовали упутства дата од стране Министарства. Уколико буде потребно, а у складу са мерама заштите, организоваћемо састанаке по стучним већима. Ову активност ћемо реализовати у најкраћем временском периоду сходно претходном допису и обавезама које из њега проистичу. Почетак реализације образовно - васпитног рада на даљину је уторак, 17.март.2020. 

4. Сви чланови колектива у обавези су да прате сајт школе и своју електронску пошту преко које ће управа школе давати инструкције за рад у време ванредног стања. Непоседовање електронске поште, запосленог не ослобађа обавеза које проистичу из дописа Министарства просвете. Сви чланови колектива који немају техничке могућности да од куће комуницирају са ученицима, морају се обратити управи школе у циљу спровођења радних обавеза које проистичу из поменутог дописа. Уколико педагогу школе нису доставили своју имејл адресу или су је мењали, адресу морају доставити педагогу школе на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до уторка 17.03.2020. 

Молим све запослене да своје радне обавезе у оваквим ванредним приликама доследно извршавају јер је то наша обавеза и одговорност.

Директор школе

Бројач посета

299776
ДанасДанас19
ЈучеЈуче167
Ове седмицеОве седмице651
Овог месецаОвог месеца1362
Укупно Укупно 299776