Мила Симовић, ученица одељења 3/5 овогодишњи је представник Економске школе, који се изборио за учешће на Националном ''Пословном изазову'', у Београду, 2020.године.

пи

Мила је била део трећепласиране екипе, у оквиру регионалног такмичења ''Пословни изазов'', који је одржан 06. новембра 2019. године у Прељини. У оквиру овог такмичења, за титулу три најбоља тима борило се 105 ученика из средњих школа Западне Србије.

Осим Миле Симовић, представници Економске школе у Чачку били су и ученици: Давид Шујдовић 4/6, Јована Ђуричић 4/6, Тијана Ивановић 4/1 и Кристијан Миловановић 1/2.

пи1

Овогодишње такмичење је десето по реду и на свим досадашњим такмичењима, ученици наше школе су остваривали запажене резултате. Ученици ранијих генерација су наставили дружење са члановима организације ''Достигнућа младих'', тако што су као волонтери – студенти учествовали у реализацији и организацији такмичења за нове, младе генерације.

Национално такмичење окупља 18 најбољих тимова из 6 регионалних центара у којима се одржавају регионална такмичења, а 15 најуспешнијих ученика одлазе на такмичење Западног Балкана, које ће ове године бити одржано у Загребу.

                                                                                                                Секција ''Пословни изазов''

                                                                                                                Ивана Милисављевић