У организацији студентске организације АИСАК, 16.04.2018. године у малој сали Дома културе, Ерсте банка одржала је радионицу са темом вештине продаје. Овом занимљивом предавању присуствовали су ученици Економске школе, смера економски техничар, одељење II2 у пратњи професорке Ане Спасојевић.

20180416 140443

Директорка филијале Ерсте банке у Чачку говорила је о значају припреме за успешну продају, о важности прикупљања информација које су данас лако доступне само их треба искористити и располагати истим. Ученици Андрија и Матија Петровић истичу да су научили да је први утисак најважнији, као и да својим ставом, изразом лица, гестикулацијом можемо да привучемо или одбијемо потенцијалне клијенте.

20180416 141949

Ученица Анђела Цоклески истиче да је запамтила да постоје три типа продаваца опортуниста, стручњак и такмичар и да увек треба тежити да будемо такмичари, јер они на састанке долазе најбоље припремљени, добро познају производе и услуге које нуде, воде рачуна о жељама и потребама клијената, чак и након закључења уговора. Ученицима су на крају ове мини обуке подељене захвалнице за учешће у овом пројекту.

   Ана Спасојевић

   Тим за партнерства и пројекте