У уторак, 31.10.2017. године у учионици број 10 од 12:45 до 13:45, трајало је предавање везано за тему такмичења у изради и презентацији бизнис плана.

Предавању су присуствовали заинтересовани ученици другог, трећег и четвртог разреда, као и професори, који су обновили, али и сазнали корисне ствари везане за израду бизнис плана, разне анализе које треба да буду спроведене и укључене у њега, као и остале неопходне елементе за његову саму израду.

Napred1

Поред тога увели су нас и у само такмичење и приказали његове корисности. То је Национално предузетничко такмичење средњошколаца под називом „НаПред“  које организује Висока школа за пословну економију и предузетништво. Учесници имају задатак да осмисле нове пословне, предузетничке идеје и да их представе кроз бизнис план.

NaPred2

Ученици, не само што ће стећи нова познанства, већ ће кроз разне радионице и дружења надоградити своја знања, увежбати начин презентовања и научити да се ослободе треме. А најбољи ће добити награде за свој рад и труд.

NaPred3

То је био само увод у оно што ће се радити током наредног периода  и надамо се да ће се велики број ученика пријавити и окушати у оваквим изазовима.

Исидора Петровић III/6