Ове године добили смо невероватну прилику да преко Ерасмус фонда за размене отпутујемо у Шпанију. Обављали смо стручну праксу у Севиљи у трајању од месец дана од 8. септембра до 8. октобра. Страна земља и другачије окружење на „прву лопту“ деловали су застрашујуће. Међутим, преовладала је жеља за нечим новим, жеља да се искористи оно најбоље из сваке ситуације. Уз реченицу :“Хајде да искористимо оно што нам је пружено“, отпочели смо размену.

Наша размена отпочела је у Севиљи, једном од најлепших градова у Андалузији. Шпанија, иако сама по себи важи за земљу са изузетно топлом темпаратуром, плени још једним адутом – топлим људим. Великодушни и љубазни људи пружају осећај прихваћености тако да се никада не осећате као странци.

Sevilja 2022

Ученици четвртог разреда смера Службеник у банкарству и осигурању, и изабрани награђени ученици других одељења посетили су музеј НБС, 12.11.2019. године.

Ученицима су стручни кустоси у музеју НБС објаснили све о историји новца у нашој земљи, показали су им видео занимљивости везане за монетарну историју Србије. Ученици су добили новчаницу са својим ликом, а циљ је обједињење финансијске и културно-историјске едукације. Уговорена је посета представника банке нашој школи и организација једне од њихових радионица.

Сви ученици са излета у Београд носе позитивне утиске.

нбс

нбс1

Павле Брковић и Јасмина Јеремић Ћировић, наставници економске групе предмета

IMG ad08914393adcb499251a41cc7b523b9 V

Град Чачак је наградио путовањем све вуковце за постигнут успех и резултате током школовања. Наградно путовање обухватило је обилазак европских градова.

jovan

Поштовани Директоре, уважени професори, моја генерацијо,
 
Прошло је као трен. Имам утисак као да је јуче била 2015. година и први разред. Добро се сећам доласка у ову школу. Несигурни кораци, погледи испуњени неповерењем...