У суботу, 11. маја 2019. године, 47 награђених ученикa са наставницама Горданом Јевтовић и Селеном Јањић, посетили су VIII Међународни сајам ВПД у Крушевцу. За овај једнодневни излет изабрани су ученици који су предложени од стране својих наставника, одељењских старешина, који су својим радом, трудом и залагањима током школовања, постигнућима на такмичењима, ваннаставним активностима, секцијама то и заслужили.

sajam ks5

У Крушевцу је, од 10. до 12. маја 2019. године, одржан 8. Међународни сајам виртуелних привредних друштава. На сајму је поред виртуелних привредних друштава из Србије, учествовало и једно привредно друштво из Црне Горе, док су гости из Б и Х у последњем тренутку били спречени да дођу.

sajam ks2

Економску школу из Чачка представљало је одељење 36 са својим привредним друштвом ''Слатки дућан''. Ово одељење је, својим прошлогодишњим наступом на локалном сајму привредних друштава у Чачку, заслужило да буде одабрано као представник наше школе.

У име ПД ''Слатки дућан'' на сајму су наступиле Јована Ђуричић, Кристина Чакаревић и Тања Живковић, у пратњи професора финансијско рачуноводствене обуке Иване Милисављевић.