Дана 27.11.2017. године ученици Економске школе, одељење III3, са професорком Аном Спасојевић, посетили су вртић ,,Мајски цвет''. Дружили су се са старијом вртићком групом, коју воде васпитачице Лела Пејовић и Маријана Шен.

Ученици су се у школи припремали за посету вртићу.  Спремали су питања за квиз, правили уплатницу на хамер папиру,  коју су деца у вртићу попуњавала на оригиналном обрасцу, као и награде за децу (слаткише и украсе). Ученици су децу учили да попуњавају уплатнице, да користе печат, спајалице,  хефталицу и зумбалицу. Након тога су извлачили питања и одговарали на њих. Добијали су петице и награде за сваки тачан одговор. Такмичили су се у играма са балоном, као и са лоптицом и кашиком.

Majski cvet2 2017

На крају су извлачили  слаткише из пињате коју је направила професорка Ана Спасојевић са својом децом. На самом крају дружења, васпитачице су почастиле наше ученике и захвалиле се на посети уз наду да ће се дружење поновити.

Majski cvet 2017

 

Свако дете је добило диплому Мали економац. Деца су се много обрадовала и лепо провела. Ученици су научили да је потребно пуно стрпљења у раду са децом и били су веома добри учитељи малишанима.

Тим за партнерства и пројекте

Ана Спасојевић