• Економска школа у Чачку
    Економска школа у Чачку
  • Школа са традицијом
    Школа са традицијом
  • Основана 1948. године
    Основана 1948. године

 

Од 27. фебруара 2022. до пријемног испита и уписа

            Од 27. фебруара 2022. Филолошки факултет у Београду сваког викенда организује низ програма под насловом Упознај Филолошки факултет у Београду. Ови програми намењени су будућим студентима, њиховим родитељима и наставницима, али и свима онима који желе да се упознају са богатом понудом најстаријег и највећег факултета за језике, књижевност и културу у Србији.Поред низа виртуелних отворених врата и онлајн саветовалишта, информативни програм Упознај Филолошки факултет у Београду обухвата и два дана отворених врата током којих ће будући студенти, њихове породице и пријатељи моћи да посете Факултет, да сазнају многе појединости о студијама на њему, као и многе занимљивости из његове богате историје, која је чврсто испреплетана са историјом наше културе и нашег народа. Поред тога, ту су и бројни интерактивни програми посвећени језицима и културама Европе и света, књижевности и српском језику.

Програми се одвијају суботом и недељом, а почињу у 12.00 или 13.00 сати. Пријава није потребна, број места није ограничен, а сваки учесник може посетити колико год презентација, саветовалишта, радионица и других садржаја жели. Приступне линкове и све остале информације наћи ћете на сајту Филолошког факултета (www.fil.bg.ac.rs), а додатна обавештења можете добити телефоном (011/2638-666 и 011/2021-659) или имејлом Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Дођите нам у виртуелну посету и на истинско дружење и упознавање – отворите себи широм врата у свет језикâ, комуникације, књижевности и културе.

 

Бројач посета

293578
ДанасДанас77
ЈучеЈуче178
Ове седмицеОве седмице60
Овог месецаОвог месеца3816
Укупно Укупно 293578