• Економска школа у Чачку
    Економска школа у Чачку
  • Школа са традицијом
    Школа са традицијом
  • Основана 1948. године
    Основана 1948. године

28. и 29. октобра 2020. одржано  је овогодишње регионално такмичење ''Пословни изазов'' за територију југозападне Србије. Ове године, такмичење је одржано  on line, због актуелне епидемиолошке ситуације, а тимови су били, по први пут, састављени од ученика једне школе.

Тим из наше школе чинили су: Кристина Вранић 2/2, Кристијан Миловановић 2/2, Катарина Јосиповић 2/6, Маша Тодоровић 2/6 и Мила Симовић 4/5.

izazov20

 

Тема овогодишњег такмичења била је осмислити производ или услугу која ће довести до смањења емисије отровних и штетних гасова из саобраћаја. Тема је била изазовна и дала је могућност да тимови буду јако креативни, а истовремено ученици су  се бавили веома важним еколошким питањем.

изазов21

 

Још једна новина овог регионалног такмичења била је да траје два дана. Тако  је на крају првог дана било проглашење 10 финалиста, који су наредног дана настављали такмичење пред  жиријем. Можемо бити задовољни освојеним првим местом на крају првог дана и учешћем у финалу другог дана такмичења.

Након разговора са жиријем, нисмо успели да освојимо неко од прва три места, у условима веома јаке конкуренције и одличних идеја.

                                                                                                            Ивана Милисављевић

                                                                                                                                   Секција ''Пословни изазов''

Бројач посета

299524
ДанасДанас74
ЈучеЈуче135
Ове седмицеОве седмице399
Овог месецаОвог месеца1110
Укупно Укупно 299524