28. и 29. октобра одржано  је овогодишње регионално такмичење ''Пословни изазов'' за територију југозападне Србије. Ове године, такмичење је одржано  on line, због актуелне епидемиолошке ситуације, а тимови су били, по први пут, састављени од ученика једне школе.

Тим из наше школе чинили су: Кристина Вранић 2/2, Кристијан Миловановић 2/2, Катарина Јосиповић 2/6, Маша Тодоровић 2/6 и Мила Симовић 4/5.

izazov20

У Београду, 20. и 21. фебруара 2020.године, одржано је национално финале такмичења ''Пословни изазов'', које је окупило 90 ученика из свих крајева Србије и свих средњих школа, без обзира на образовне профиле.

Нашу школу је представљала ученица Мила Симовић из одељења 3/5, која је пласман на национално такмичење освојила трећепласираном позицијом на регионалном такмичењу.

izazov1

Након три године, ове школске године поново смо имали представника школе на Националном такмичењу ''Пословни изазов''.

То су биле ученице одељења 46: Исидора Петровић и Наталија Панић.

Isidorin tim

Већ девет година заредом, како организација ''Достигнућа младих'' организује такмичење у развоју бизнис идеја ''Пословни изазов''. До прошле године, школе су се такмичиле на четири регионална такмичења, при чему је домаћин једног од такмичења и град Чачак. Од ове године број регионалних такмичења је већи, јер расте интересовање за учешће међу школама из Србије.

Natalija Panic I mesto2018 19